Resultaten voor Hypotheekrente verwachting

 
Hypotheekrente verwachting
Hypotheekrente verwachting augustus 2018.
Gezien deze marktontwikkelingen, verwachten we dat de hypotheekrente in augustus op het huidige niveau blijft en mogelijk licht daalt. De verwachting blijft dat de hypotheekrente eind 2018 en in 2019 verder oploopt. Hét moment om de lage hypotheekrente voor jou vast te leggen?
Hypotheekrente verwachting? Bekijk de Rentebarometer!
Rentebarometer: verwachting voor de hypotheekrente. Wil jij alles weten over de verwachte hypotheekrentes? Onze experts vertellen jou wat zij voorspellen voor de kortlopende en langlopende rentes. Langlopende rentetarieven zijn afhankelijk van de ontwikkelingen op de kapitaalmarkt. Hier spelen dus de verwachtingen over de economie, de inflatie en politieke ontwikkelingen een belangrijke rol.
Hypotheekrente verwachting ABN AMRO.
Door op grote schaal obligaties op te kopen drukt de ECB de lange rente omlaag, maar niet meer voor lang. Tegen de verwachting in daalde de rente op 10-jarige obligaties van de Nederlandse overheid na de aankondiging naar 05%. Dat de 10-jaars rente daalde in plaats van steeg, kwam doordat de ECB tevens aangaf dat zij de officiële rentetarieven later dan verwacht zal verhogen. Daarnaast wordt de lange rente naar beneden gedrukt door de tegenvallende conjunctuurberichten, de hernieuwde twijfels over de Italiaanse economie en de toegenomen handelsoorlogsdreiging. Wij gaan ervan uit dat deze zorgen langzaam naar de achtergrond zullen verdwijnen en denken dat de 10-jaars rente zal oplopen naar 09%, eind 2019. Hypotheekverstrekkers zullen deze bescheiden stijging in de hypotheekrente doorberekenen, althans voor zover de concurrentie dat toelaat.
ECB besluit: de gevolgen voor de hypotheekrente Bankshopper.
Dit is weer een belangrijke graadmeter voor de lange hypotheekrente, waaronder die van 20 jaar vast. De gevolgen voor de hypotheekrente. De verwachting is dan ook dat de hypotheekrente in de tweede helft van 2018 en in 2019 licht oploopt.
Hypotheekrente verwachting juli 2018.
Hypotheekrente verwachting juli 2018. maandag 02 juli 2018 Door: Roel 2877 keer gelezen. Hoe ontwikkelt de hypotheekrente in juli? Je leest het in onze hypotheekrente verwachting. Deze maand de reactie van de banken op het rentebesluit van de ECB? ECB stopt met opkoopprogramma.
Hypotheekrente verwachting juni 2018.
Hypotheekrente verwachting juni 2018. maandag 04 juni 2018 Door: Roel 3541 keer gelezen. Hoe ontwikkelt de hypotheekrente in juni? Je leest het in onze hypotheekrente verwachting. Deze maand daalt de marktrente flink. Hoe reageren de banken? Wel of geen importheffingen?

Contacteer ons